LIGA 3: ȘOMUZ FĂLTICENI - CSM PAȘCANI (30 aprilie /ora 17.00) VEZI LIVE !
22 mai 2022

Liga a IV a: Victorie la juniori, doar remiză la seniori, în partida Colegiul Naţional „Nicu Gane” – Danalis Zvoriştea


Fotbalul s-a întors pe Stadionul “Nada Florilor”. Partida dintre Colegiul Naţional “Nicu Gane” şi Danalis Zvoriştea a fost prima din această ediţie a Ligii a IV a care s-a desfăşurat pe stadionul pe care cu ani în urmă găzduia meciurile Forestei. Peste 300 de persoane au asistat la un meci frumos, un derby în prima jumătate a clasamentului, miza fiind locul trei. În ciuda faptului că au pregătit cu multă atenţie acest meci, inclusiv cu un cantonament la stadion, fălticenenii nu au reuşit să-şi adjudece cele trei puncte. După jumătate de oră echilibrată şi puţine faze de poartă, ultimul sfert de oră din prima repriză a adus ocaziile de gol, una în contul gazdelor şi două pentru oaspeţi care, în minutul 40, trec în avantaj după ce mingea respinsă de Vamanu loveşte stâlpul din stânga acestuia, ricoşează în Bolohan şi se scurge în poartă. Începutul reprizei scoate la rampă o echipă gazdă dornică să-şi impună jocul, ceea ce se şi întâmplă în minutul 48 când Toma trimite în poarta oaspeţilor o minge primită dintr-o centrare venită de pe dreapta. Au fost singurele reusite până la final.
“Trebuia să profităm în repriza a doua pentru că adversarii noştri nu au mai fost la fel de periculoşi. Nu ne-a ieşit nimic la finalizare în acest meci, în schimb am avut o apărare foarte bună. La fel a fost şi în partida juniorilor, în care până la urmă am reuşit să ne impunem”, ne-a declarat antrenorul – jucător, prof. Gabriel Matei.

Nicu Gane (juniori): Artenie – Ilie I., Gogonel, Aniculăesei, Ilie C, Cara, Bulaicon, Lucan, Apetrei, Săvoaia, Moisii. Au mai intrat Petriceanu, Cozma şi Creţu G.
Golul victoriei juniorilor a fost înscris de Cara, din penalty, pe finalul partidei.

Nicu Gane (seniori): Vamanu – Ene, Păduraru, Andronic, Bolohan, Bălău, Iftime, Scutăreanu, Păun (Onofrei), Toma, Matei.