LIGA 3: ȘOMUZ FĂLTICENI - CSM PAȘCANI (30 aprilie /ora 17.00) VEZI LIVE !
23 mai 2022

Nunta de Aur a cuplurilor fălticenene căsătorite în anul 1960

4 thoughts on “Nunta de Aur a cuplurilor fălticenene căsătorite în anul 1960

  1. Primarul asta nimic nu a facut de zilele orasului. Daca inchiria spatiu din piata nada florilor mai venea un ban la primarie NU CREDETI? Abia astept sa vad la anul cum va face zilele orasului cu tot cu artificii cu de toate ca e inaintea alegerilor (alegerile sunt in iunie 2012)

  2. Parca mai cunoastem noi un personaj similar cu cel din imagine si chiar cred ca din acelasi partid politic, care era abonat pe la tot felul de chefuri si chermeze…”Ha, ha, ha…”

  3. Cetateanule, cetateanule! Vad ca ai memoria scurta: ai uitat câte localitati au fost distruse de INUNDATII în tot judetul Suceava si-n toata tara, acu câteva zile?! Sau tu voiai sa vii sa te îmbeti bine si-apoi sa pleci linistit la casa ta?! Ti-ai fi dorit probabil ca primarul din Falticeni sa procedeze ca cel din Radauti, unde la doi pasi oamenii sa luptau cu apele si nu stiau unde sa fuga din cauza puhoaielor iar radautenii iesisera la îmbatat de zilele orasului, în loc sa-si ajute semenii! Sincer nu ti-as dori sa te afli într-o situatie dintr-asta, ca abia acolo ai începe sa plângi în hohote si sa-ti spui: „uite si românii astia ce natie fara suflet, niciodata nu-s uniti, am pierdut totul, mai mai sa ma-nnec si ei stau cu halba-n mâna si nici nu le pasa ca la câtiva pasi, oamenii mor, casele si culturile sunt distruse”. Oricum oamenii nu vor mai stiu eu ce petreceri de zilele orasului, nu vor sa se risipeasca banii publici pentru tot felul de manelisti si afoane, oamenii îsi doresc ceva simplu cu oameni simpli de-ai locului, un spectacol de muzica populara, eventual asa ceva se putea organiza chiar de copiii de la Clubul Copiilor din oras, apoi se puteau organiza concursuri tematice, glume, tot felul de manifestari dar în care sa fie implicat activ si publicul, nu doar sa stea cu gura cascata si sa aplaude. Câti copii si adolescenti din oras nu si-ar fi dorit sa fie organizat un spectacol al lor, în care fiecare sa demonstreze ce a învatat, în care elevii buni de la toate scolile din oras sa fie prezentati, felicitati în fata tuturor si dati ca exemplu. Cred ca în multi ani copii au cam fost lasati deoparte, neglijati de zilele orasului, însa sa nu uitam ca ei reprezinta viitorul! Ceea ce vor falticenenii sa vada de zilele orasului este o populatie unita, într-un loc bine amenajat, unde fiecare sa se poata aseza la o masa cu familia si privi un spectacol sau un concurs. Restul banilor pot fi folositi pentru SINISTRATI, pentru copiii din oras, pentru AMENAJAREA SPITALELOR DIN ORAS, amenajarea de spatii de joaca, promovarea orasului, readucerea investitorilor în oras,amenajarea spatiilor Bancuta, Dumbrava Minunata, Malul Iazului Falticeni, strandurile dupa care sunt nostalgici atâtia falticeneni, hidrobiciletele, terenul de tenis, restaurantul de lânga iaz, stadionul, etc

  4. Oricum va felicit pentru initiativa de a oficia o slujba religioasa pentru cuplurile care-au împlinit 50 de ani de casnicie! Sincer, pentru cineva care e în strainatate fiecare lucru frumos conteaza, ne DESCRETESTE FRUNTILE, ne da speranta sa avem rabdarea de a lupta cu toate greutatile si vicisitudinile pentru a ajunge si noi, ca acesti OAMENI simpli care-au reusit sa împlineasca frumoasa vârsta de 50 de ani de casnicie!! Frumoase imagini! Ma rog sa ajung si eu sa prind Nunta de Aur si s-o pot celebra în Falticeni alaturi de cei dragi, la fel ca doamnele si domnii din imagini! Le urez multa SANATATE tuturor, sa aibe parte de nepoti frumosi si care sa aibe grija de ei!! Le MULTUMIM pentru ca ne-au dat acest EXEMPLU DE VIATA !

Comments are closed.