LIGA 3: ȘOMUZ FĂLTICENI - CSM PAȘCANI (30 aprilie /ora 17.00) VEZI LIVE !
16 mai 2022

Fotbal: Prima victorie a Şomuzului în Liga a IV a

În urma unui joc bun şi a aportului adus de jucătorii care au intrat în programul echipei în această săptămână, Şomuz Fălticeni s-a impus pe propriul teren cu 5-2 în partida contra celor de la Florconstruct Pătrăuţi. După un început echilibrat, gazdele au deschis scorul la mijlocul primei reprize prin Dunca. Scorul pauzei a fost 1-0. În a doua parte s-au înscris 6 goluri, pe fondul dominării totale a fălticenenilor. După ce Cara a dus scorul la 2-0, echipa gazdă a ratat o lovitură de la 11 metri, în minutul 63. La faza imediat următoare, centralul Ignătescu a acordat penalti pentru oaspeţi, lovitură transformată de Chiş. După golul primit, fălticenenii au dominat jocul pe contraatac reuşind mai întâi să refacă diferenţa de două goluri în minutul 75 prin Vadan, şi desprinderea la 3 goluri în minutul 83. Un minut mai târziu Truscan înscrie încă odată pentru oaspeţi, după care echipa din Fălticeni asaltează poarta lui Greciuc din toate poziţiile. În primul minut din prelungiri Oprea face dubla, după care mingea şutată de Gogonel loveşte transversala celor din Pătrăuţi. Cu această primă victorie, Şomuz Fălticeni acumulează 4 puncte şi urcă două poziţii în clasament, predând lanterna roşie echipei din Stroieşti.

În partida juniorilor scorul ne scuteşte de alte comentarii… 14-0 pentru Şomuz, iar fălticenenii au înscris până acum 30 de goluri fără să primească niciunul. Un punct separă echipa de Fălticeni de prima clasată, Voinţa Stroieşti.

Şomuz: Arteni – Pavăl, Gramus, Vadan, Zancu, Oprea (cpt), Dunca, Ţiprigan (Moisii), Plăcintă (Pancea), Vicu (Sandu), Cara (Gogonel). Antr. Radu Anania.

Florconstruct: Holca A. (Greciuc) – bejinari, Ciofu, Holca N. (cpt), Chiş, Bumbac, Holban (Ferariu), Lutac, Burduja, Truscan, Goraş.

Arbitri: Ignătescu Ghiorghiţă, Pelmus Vasile, Pavel Sebastian. Observator: Murăriţa Petru.

Spectatori: cca. 120

Rezultate finale etapa a 5 a:
Zimbrul Siret – Sporting 2 SV 2-1
Avântul Volovăţ – Unirea Boroaia 7-1
FC Pojorâta – Bucovina II Fr. Noi 3-1
Şomuz Fălticeni – Florconstruct Pătrăuţi 5-2
Voinţa Stroieşti – CS Gura Humorului 1-4
Bradul Putna – Rapid CFR II SV 4-2
Moldova Drăguşeni – Viitorul Liteni 4-1
Foresta Mălini – Minerul Iacobeni

Galerie foto: