LIGA 3: ȘOMUZ FĂLTICENI - CSM PAȘCANI (30 aprilie /ora 17.00) VEZI LIVE !
23 mai 2022

Trei fete şi 45 de băieţi au devenit elevi jandarmi

În conformitate cu graficul desfăşurării concursului de admitere, cei 76 de candidaţi (din care trei fete) care au promovat probele eliminatorii au susţinut proba de verificare a cunoştinţelor joi, 13 septembrie. În aceeaşi zi, lucrările au fost corectate în prezenţa fiecărui candidat şi a doi martori.
Locurile scoase la concurs au fost ocupate de trei fete şi 45 de băieţi. Cei mai mulţi sunt din judeţele: Suceava (15), Botoşani (6) şi Bistriţa-Năsăud (3). Candidatele admise sunt din judeţele Suceava, Bacău şi Iaşi. Patru candidaţi au depus contestaţii, însă renumărarea punctajului obţinut la proba de verificare a cunoştinţelor nu a suferit modificări.
Cel mai mare punctaj a fost 81 de puncte obţinut de 5 candidaţi din Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Iaşi, Neamţ şi Sălaj. Cel mai mic punctaj pentru candidaţii declaraţi admis a fost de 55 de puncte.
Elevii jandarmi sunt aşteptaţi la sediul şcolii în data de 28 septembrie 2012, până la ora 18.00 în vederea pregătirii pentru începerea cursurilor, ce va avea loc luni, 1 octombrie a.c.
De asemenea, elevii jandarmi de anul II, seria 2011-2013 încep cursurile luni, 17 septembrie.

Purtător de cuvânt
Cpt. Irina Airinei