LIGA 3: ȘOMUZ FĂLTICENI - CSM PAȘCANI (30 aprilie /ora 17.00) VEZI LIVE !
16 mai 2022

„Miraj” de patru stele la Fălticeni!

Duminică, 16 septembrie a.c., la Fălticeni a fost inaugurat primul centru spa & resort din istoria oraşului, o investiţie sută la sută privată (vorbim de o sumă cu multe zerouri în miliarde de lei vechi- n.n.), care vine să le aducă fălticenenilor confortul de care beneficiau în staţiune sau la bazinele din Suceava şi Gura Humorului.
„Miraj – resort & spa” a fost construit pe structura fostei băi publice, dată în folosinţă în 1948. Pe atunci oamenii nu aveau nevoie de spa ci de condiţii minime de igienă, baia publică a aparut la doi ani distanţă după ce în Fălticeni s-a pus problema captării unor izvoare în vederea alimentării cu apă a oraşului. A existat însă un episod şi mai vechi în istoria băii publice. Cea care a iniţiat prima dată un astfel de proiect a fost comunitatea israelită, în urmă cu 230 de ani (1782).
Revenind în prezent, „Miraj – resort & spa” vine cu o serie de facilităţi pentru viitorii clienţi: un bazin de înot deschis inclusiv incepătorilor pornind de la vârsta de 3 ani (10m X 25m), saună uscată, saună umedă, baie turcească, masaj, salină artificială, jacuzzi, sală de fitness şi alte noutăţi pe care sunteţi invitaţi să le descoperiţi personal.
Fiind vorba de o afacere la început de drum, programul şi tarifele vor fi stabilite în funcţie de clienţi şi interesul acestora.

Galerie foto: