LIGA 3: ȘOMUZ FĂLTICENI - CSM PAȘCANI (30 aprilie /ora 17.00) VEZI LIVE !
23 mai 2022

Liga a IV a: Şomuz Fălticeni – Rapid CFR II Suceava 1-2 (0-0)

<div aling=”justify”>Duminică, 30 septembrie, s-au disputat partidele etapei a şaptea în Liga a IV a suceveană. La Fălticeni, Şomuz a pierdut pe teren propriu, scor 1-2, confruntarea cu Rapid CFR II Suceava. Chiar dacă a avut o posesie superioară în ambele reprize, echipa oaspete nu a fost una de neînvins. În primele 45 de minute fălticenenii au avut cel puţin trei ocazii în care puteau să treacă în avantaj însă apărarea sucevenilor a anulat ocaziile uriaşe ale lui Dunca (min. 19) şi Cara (min.21). Singura mare ocazie de gol a CFR-ului i-a aparţinut lui Plămadă (min. 37), singur cu Arteni, suceveanul a întârziat şutul decisiv şi a fost deposedat în ultima clipă de un fundaş al gazdelor.
Superioritatea sucevenilor s-a concretizat şi pe tabela de marcaj abia în minutul 70, când Duman a executat foarte bine, la colţul scurt, o lovitură liberă din afara careului fălticenean. După alte 10 minute oaspeţii şi-au mărit avantajul în urma unei neînţelegeri în careul gazdelor, între Arteni şi Durniuc. De această gafă a profitat Plămadă care a trimis simplu mingea în poartă din 6 metri.
Ultimele 10 minute au animat şi mai mult jocul, în prim plan fiind atacurile fălticenenilor. În minutul 84 Dunca reuşeşte să înscrie la capătul unei faze prelungite în careul sucevean. Cu Şomuz în atac, oaspeţii trec pe lângă golul al treilea prin Marinkovic, pe un contraatac acesta îl lobează pe Arteni ieşit mult în afara propriului careu, mingea însă loveşte transvervala.

Partida juniorilor nu s-a disputat

Fălticeni, Stadionul „Tineretului”, spectatori cca. 150

Şomuz: Arteni – Pavăl, Gramus, Lucan (78 Durniuc), Vadan, Zancu (84 Unguruşan), Dunca, Pancea (61 Ţiprigan), Oprea, Plăcintă, Cara (53 Vicu). Antr. Radu Anania

Rapid II: Preda – Grigorean, Ungurean (25 Plămadă), Sârbu, Tudoreanu, Lozneanu, Spătar, Duman, Gheorghiu, Moldovan, Marinkovic. Antr. Ion Buzoianu.

Rezultatele etapei a VII a

Avântul Volovăţ – Florconstruct 7-0
Pojorâta – Gura Humorului 2-0
Şomuz Fălticeni – Rapid II SV 1-2
Voinţa Stroieşti – Viitorul Liteni 1-0
Bradul Putna – Mold. Drăguşeni 3-1
Sporting II SV – Unirea Boroaia 3-1
Foresta Mălini – Bucovina II 1-0
Zimbrul Siret – Min. Iacobeni 0-0

</div>