LIGA 3: ȘOMUZ FĂLTICENI - CSM PAȘCANI (30 aprilie /ora 17.00) VEZI LIVE !
16 mai 2022

Liga a IV a: Şomuz Fălticeni – Voinţa Stroieşti 3-0 (1-0)

Şomuz Fălticeni a înregistrat a treia victorie în campionat, într-o partidă importantă pentru zona fierbinte a clasamentului Ligii a IV a. A fost 3-0 după un meci dominat în totalitate de echipa gazdă, care în repriza a doua şi-a permis să rateze numeroase situaţii de gol. Vicu a deschis scorul în minutul 9 după o serie de erori în defensiva celor din Stroieşti. În minutul 19, Vădan este angajat în care de Bulaicon şi mingea lobată peste portar depăşeşte cadrul porţii. Cea mai mare ocazie de gol a oaspeţilor îi aparţine în minutul 23 lui Marmeliuc, după un corner mingea trimisă de acesta loveşte transversala porţii fălticenene. Până la pauză, Şomuz are încă două situaţii de gol prin Zancu şi Bulaicon. Imediat după revenirea de la cabine, Vicu şi Zancu trec pe lângă golul doi. Replica oaspeţilor vine în minutul 54 când Iftimia trimite mingrea pentru a doua oară în transversală. Golul a doilea al gazdelor vine până la urmă în minutul 62, la o lovitură liberă de la 30 de metri de poarta stroieştenilor, mingea şutată de Oprea se opreşte în plasă. După 2-0 presiunea gazdelor creşte şi odată cu aceasta creşte şi numărul ocaziilor mari de gol, Anania, Vicu de două ori şi Cara. În minutul 86, Oprea şi-a trecut în cont si al doilea gol după un atac prelungit în zona careului advers.

În partida juniorilor, fălticenenii au câştigat cu 2-1, întrerupând seria de 10 victorii a stroieştenilor, aflaţi pe primul loc al competiţiei.

Şomuz: Vamanu – Gogonel, Pavăl, Anania (Runcan), Plăcintă, Bulaicon (Pancea), Vicu (Unguruşan), Oprea, Gramus, Zancu (Cara), Vădan.

Voinţa: Cîrcei – Oniceanu, Velniceru, Dragomir, Lauric (Stanciu), Sulea, Crainiciuc C., Ţurcă, Iftimia, Marmeliuc, Crainiciuc G.(Varteniuc).

Arbitri: Gheorghe Iriciuc, Ionuţ Tcaciuc, Vasile Pelmuş.
Observator: Petru Murăriţa.

Galerie foto: