LIGA 3: ȘOMUZ FĂLTICENI - CSM PAȘCANI (30 aprilie /ora 17.00) VEZI LIVE !
23 mai 2022

16 noiembrie – zi de curăţenie generală la Fălticeni

Primăria Fălticeni şi Radio VIVA FM Fălticeni au organizat o zi de curăţenie generală în municipiu, cu scopul de a sensibiliza şi implica cetăţenii în păstrarea curăţeniei şi protejarea mediului înconjurător.
Până la cetăţeanul de rând, care a fost mai mult absent la apelul organizatorilor, cei mai implicaţi în acţiunile de ecologizare de astăzi au fost elevii de la şcoli şi licee, elevii şi cadrele Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi, personalul tehnic, economic şi administrativ de la Spitalul Municipal Fălticeni, angajaţii de la spaţii verzi şi salubritate din partea Primăriei.
În cele 8 ore ale acţiunii, au fost transportaţi din toate zonele oraşului peste 150 de metri cubi de gunoaie (20 de remorci şi 2 autogunoiere). Primăria Fălticeni va transporta şi sâmbătă gunoaiele strânse de cei peste 700 de participanţi la ziua de curăţenie.
Autorităţile locale au pus la dispoziţia fălticenenilor care au dat o mână de ajutor la efectuarea curăţeniei de toamnă, peste 700 de perechi de mănuşi, 1400 de saci menajeri, 150 de măturoaie, 75 de greble, 45 de lopeţi, coşuri de nuiele. De asemenea, Primăria Fălticeni şi SC GOSCOM au sprijinit participanţii cu utilajele din dotare.

Galerie foto: