LIGA 3: ȘOMUZ FĂLTICENI - CSM PAȘCANI (30 aprilie /ora 17.00) VEZI LIVE !
23 mai 2022

Bogdan Baciu şi Constantin Popa au câştigat Bursele COSMOTE

Fălticenenii Bogdan Baciu (student la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative Bucureşti) şi Constantin Popa (student la Facultatea de Inginerie Aerospaţială Bucureşti) se numără printre câştigătorii din acest an ai Burselor COSMOTE, iniţiativă care vine în sprijinul tinerilor talentaţi şi pasionaţi din România. Bursele, cinci la număr, sunt acordate absolvenţilor de liceu din anii 2011 sau 2012, care au fost admişi în cadrul unei instituţii de învăţământ superior de stat, în cadrul sesiunii din 2012.
Cei 5 studenţi, între care şi cei doi fălticeneni, vor beneficia de-a lungul studiilor universitare de suport financiar constând în 700 lei/lună pentru fiecare student, timp de 9 luni/an.
La ediţia din acest an a Buselor COSMOTE s-au înscris peste 160 de tineri studenţi, fiind validate doar 105 dosare, din care au fost selectaţi 25 de finalişti.
Bogdan Baciu şi Constantin Popa sunt absolvenţi ai Colegiului Naţional „Nicu Gane” din Fălticeni, promoţia 2012. Pentru rezultatele deosebite obţinute în activitatea şcolară şi extraşcolară, cei doi au primit recunoaşterea comunităţii locale prin acordarea titlului de „Cetăţean de onoare” al municipiului Fălticeni.

Mai multe detalii sunt disponibile pe http://www.burselecosmote.ro.