LIGA 3: ȘOMUZ FĂLTICENI - CSM PAȘCANI (30 aprilie /ora 17.00) VEZI LIVE !
23 mai 2022

CSS Nicu Gane are un debut excelent în toate turneele de volei organizate în această perioadă

Echipele de volei ale Clubului Sportiv Şcolar “Nicu Gane” au un start excelent de sezon în competiţiile patronate de Federaţia Română de Volei.
Sportivii, pregătiţi de prof. Marius Stan au câştigat primul turneul al fazei interjudeţene a Campionatului Naţional de Volei – Divizia speranţe masculin, disputat la sfârşitul săptămânii trecute, la Galaţi. Turneul s-a desfăşurat în trei C.S.S. Galati , C.S.S..Buzău şi C.S.S.”Nicu Gane” Fălticeni, pentru că CSS Bacău nu s-a prezentat la startul competiţiei. Voleibaliştii fălticeneni au câştigat ambele partide cu 3-0 şi se pregătesc pentru al doilea turneu, pe care îl vor găzdui pe teren propriu, în prima parte a lunii decembrie.
Lotul care participă în această competiţie: Călugăriţa Teodor, Frîncu Cristian, Cernăuţean Cosmin, Albu Alexandru, Miron David, Mucileniţa Marian, Pricob Andrei, Beraru Bogdan, Hoza Denis, Pricop Parasca Costin.
Acelaşi start perfect îl au şi micii voleibalişti care participă în Campionatul Naţional de Minivolei – masculin. În primul turneul interjudeţean, CSS “Nicu Gane” a câştigat de trei ori, cu 3-0, la Botoşani în faţa echipelor C.S.S. Botoşani, L.P.S. Suceava şi C.S.S. Buzău. Al doilea turneu va avea loc la Suceava în luna decembrie.
Lotul care participă în această competiţie: Miron David, Albu Gabriel, Dănilă Răzvan, Monga Gabriel, Irimescu Denis, Holotă Adrian, Tudosă Ionuţ, Vizeteu Alexandru, Simos Vasilis, Stan Georgian.

Reamintim că CSS „Nicu Gane” conduce autoritar şi în grupa de calificare a Campionatului Naţional de Volei – juniori masculin, 4 victorii cu 3-0 din patru partide disputate. Ultimul succes a fost înregistrat duminică, în deplasarea de la Suceava.