LIGA 3: ȘOMUZ FĂLTICENI - CSM PAȘCANI (30 aprilie /ora 17.00) VEZI LIVE !
23 mai 2022

INFO – Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni

 Sâmbătă, 1 decembrie, cadre ale Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi Fălticeni au participat la ceremonialul militar prilejuit de sărbătorirea Zilei Naţionale a României şi a 94 de ani de la Marea Unire înfăptuită la 1 decembrie 1918.
Ceremonialul a debutat cu intonarea Imnului de Stat al României şi a continuat cu slujba religioasă şi ceremonia de depunere a coroanelor de flori. În încheierea ceremonialului a defilat Garda de Onoare constituită dintr-o subunitate a şcolii şi o subunitate din cadrul Detaşamentului de Pompieri Fălticeni.
 Luni, 3 decembrie a.c., în cadrul adunării festive, ofiţerul specialist Resurse Umane din cadrul şcolii a fost avansat în gradul de locotenent colonel înainte de îndeplinirea stagiului minim.
 Ca urmare a repartiţiei absolvenţilor Şcolii Militare de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I” Piteşti, maistrul militar de clasa a IV-a Bogdan Bordianu, de 22 de ani din Bălan, judeţul Harghita îşi începe de astăzi activitatea în cadrul Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi Fălticeni.

Purtător de cuvânt
Cpt. Irina Airinei