LIGA 3: ȘOMUZ FĂLTICENI - CSM PAȘCANI (30 aprilie /ora 17.00) VEZI LIVE !
23 mai 2022

Canotorii la startul unui nou an competiţional

cupa romaniei - ergometruFederaţia Română de Canotaj a organizat sâmbătă, 14 februarie, prima competiţie oficală din 2015, “Cupa României” pentru juniori, la proba de vâslit pe ergometru.

Concursul s-a desfăşurat în principalele centre de pregătire: Snagov, Năvodari, Orşova, Fălticeni, Timişoara, Iaşi, în format individual şi pe echipe, pe ergometre de tip Concept 2.

S-a vâslit pe distanţa de 2.000 de metri, la categoriile juniori 1, juniori 2 si juniori categorie usoara, fete şi băieţi, respectiv pe distanţa de 1.000 de metri, la categoria juniori 3.

La Fălticeni, concursul s-a desfăşurat în sala de sport a Colegiului Naţional “Nicu Gane”. Au participat 29 de sportive (20 băieţi şi 9 fete) de la CSS “Nicu Gane (13 sportivi) şi CSM Suceava (16 sportivi).

Rezultatele consursului vor fi stabilite în urma centralizării timpilor obţinuţi de toţi sportivii, în cele 6 centre de pregătire.

În luna martie, canotorii din Fălticeni şi Suceava vor participa la Campionatul Naţional – Ergometru, la Piatra Neamţ, iar prima ieşire pe apă din acest an va fi cu ocazia Campionatului Naţional de Fond, la Timişoara (7-9 aprilie).

Alex S.