LIGA 3: ȘOMUZ FĂLTICENI - CSM PAȘCANI (30 aprilie /ora 17.00) VEZI LIVE !
23 mai 2022

Sărbătoare fotbalistică la Preutești

preutesti_falticeni_3

Derby pe Șomuz. Duminică, 18 octombrie 2015, de la ora 13.00, Șomuzul Preutești și Șomuz Fălticeni se vor întâlni în a noua etapă a Ligii a IV-a (Interconti).

Se anunță un meci frumos, din care cu siguranță nu vor lipsi orgoliile, între primele două clasate. Fălticenenii merg la Preutești din postura de lideri ai campionatului, având un avans de 5 puncte față de echipa gazdă. Ambele echipe își doresc victoria astfel că avem toate premizele pentru un spectacol fotbalistic, chiar dacă vorbim de o ligă inferioară.

O victorie a gazdelor redeschide lupta pentru titlul de campionă de toamnă, în timp ce o nouă victorie îi poate oferi liderului o desprindere la opt puncte în fruntea clasamentului.

Va fi al cincilea meci oficial în istoria confruntărilor directe. Până acum, cele două cluburi au înregistrat câte două victorii: Preuteștiul în sezonul 2013/2014, Fălticeniul în sezonul 2014/2015.

Partida va fi condusă de o brigadă de arbitri din Suceava: A: Ignat Ionuț, A1: Iriciuc George, A2: Bujoreanu Ilie. Observator: Constantin Aurel – Suceava.

Programul etapei a 9-a (ora 13.00 / deschidere, ora 11.00 – Juniori B1)

Știința Vicovu de Sus – Bradul Putna

Viitorul Verești – CSM Dorna Vatra Dornei

Progresul Frătăuții Vechi – Victoria Vatra Moldoviței

CS Gura Humorului – Bucovina II Rădăuți (17 oct)

Șomuzul Preutești – Șomuz Fălticeni

Rapid CFR II (Siret) – Viitorul Liteni

Moldova Drăgușeni – Recolta Fântânele

Alex Săvescu