COVID-19 (Fălticeni, 20.01.2022): 266 cazuri active, 6,07 incidenţa / 40 cazuri confirmate în 24 ore şi 7 persoane vindecate / 34 adulţi şi 3 copii internaţi / 23 locuri libere pentru adulţi şi 3 locuri pentru copii.

Doi morți și opt răniți după accidentele rutiere de duminică

Mai multe evenimente rutiere grave au fost înregistrate duminică, 18 februarie, pe drumurile din județul Suceava.

Două persoane au murit iar ale opt persoane au ajuns la spital în urma rănilor suferite (două persoane fiind în stare gravă).

La ora 07.12, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, în afara localității Șcheia, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, carosabilul fiind umed, un tânăr de 21 de ani, din municipiul C-lung Moldovenesc, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe sens opus, părăsind partea carosabilă.

Din accident, a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Din cauza leziunilor suferite, acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

*

În jurul orei 08.09, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, în afara localității Stroiești, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, carosabilul fiind umed, un bărbat de 30  de ani, din județul Botoșani, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 60 de ani, din municipiul Suceava.

Din accident, a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto de 30 de ani, a unei tinere de 25 de ani din judeţul Botoșani şi a unui bărbat de 60 de ani, din municipiul Suceava, pasageri în autoturismul condus de acesta.

Cei doi conducători auto a fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative,  după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

*

La ora 08.20,  în timp ce conducea  autoturismul într-o curbă deosebit de periculoasă pe DN 2, în afara localității Dănila din comuna Dărmănești, o tânără de 20 de ani, din localitate, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe sensul opus şi a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 54 de ani, din municipiul Suceava.

Din accident, a rezultat decesul conducătorului auto de 54 de ani şi rănirea uşoară a conducătoarei auto şi a unui bărbat de 70 de ani, din municipiul Suceava, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 54 de ani.

Conducătoarea auto  a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

*

În aceeași zi, în jurul orei 08.30, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, la ieșirea din comuna Vama, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu zăpadă și mâzgă, un bărbat de 38 de ani, din orașul Gura Humorului, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 32 de ani, din județul Vrancea.

Din accident, a rezultat decesul unei femei de 85 de ani, din orașul Gura Humorului, rănirea gravă a conducătorului auto de 38 de ani şi a unei femei de 65 de ani, din aceeași localitate, cele două femei fiind pasagere în autoturismul condus de acesta.

Cei doi conducători auto a fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative,  după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.