COVID-19 (Fălticeni, 20.01.2022): 266 cazuri active, 6,07 incidenţa / 40 cazuri confirmate în 24 ore şi 7 persoane vindecate / 34 adulţi şi 3 copii internaţi / 23 locuri libere pentru adulţi şi 3 locuri pentru copii.

Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti la Todirești, Suceava și Dolhasca

La data de 11.02.2018, ora 00.20, în timp ce acționa pe DJ 178A, din comuna Todirești, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Suceava a oprit pentru control autoturismul condus de un tânăr de 24 de ani, din comuna Șerbăuți.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.


La data de 11.02.2018, ora 01.12, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Suceava a oprit pentru control pe B-dul 1 Mai din municipiul Suceava, autoturismul  taxi, condus de un localnic de 53 de ani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul are permisul de conducere suspendat în perioada 13.01.-12.04.2018, pentru consum de alcool.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat”, ce va fi soluționat procedural.


La data de 10.02.2018, ora 19.35, un echipaj din cadrul Poliției orașului Dolhasca a oprit pentru control pe un drum din localitatea Gulia, autoturismul condus de un localnic de 27 de ani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto, iar vehiculul i-a fost încredințat pentru a fi condus de proprietarul mașinii, un bărbat de 32 de ani, tot din orașul Dolhasca, pasager în vehicul.

În cauză s-a întocmit dosar penal, tânărul de 27 de ani fiind cercetat  sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, iar bărbatul de 32 de ani sub aspectul comiterii infracțiunii de ”încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care știa că nu posedă permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.