COVID-19 (Fălticeni, 20.01.2022): 266 cazuri active, 6,07 incidenţa / 40 cazuri confirmate în 24 ore şi 7 persoane vindecate / 34 adulţi şi 3 copii internaţi / 23 locuri libere pentru adulţi şi 3 locuri pentru copii.

Incendiu în Rădăuți. O mașină a luat foc în garaj

Militarii Detașamentului de Pompieri Rădăuți au intervenit noaptea trecută cu două autospeciale pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un garaj, în municipiul Rădăuți.

La sosirea echipajelor, ardeau generalizat garajul și autoturismul aflat în interior, existând pericolul de propagare a flăcărilor la alte două garaje învecinate.

Incendiul a fost lichidat la ora 2:00.

Au ars acoperișul din lemn al garajului pe 18 metri pătrați și mașina în totalitate. S-au degradat acoperișurile la cele două garaje învecinate pe o suprafață totală de aproximativ 20 de metri pătrați.

Incendiul a izbucnit de la autoturism, iar cauza probabilă a fost un scurtcircuit produs la un conductor electric defect.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul clădirii afectate și cele două garaje învecinate.