COVID-19 (Fălticeni, 20.01.2022): 266 cazuri active, 6,07 incidenţa / 40 cazuri confirmate în 24 ore şi 7 persoane vindecate / 34 adulţi şi 3 copii internaţi / 23 locuri libere pentru adulţi şi 3 locuri pentru copii.

Sucevean cercetat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. A cumpărat o armă neletală din bazarul Rădăuțiului

Joi, 1 martie, în jurul orei 20.30, o patrulă din cadrul Poliţiei Municipiului Rădăuţi a identificat într-un bar din localitate, un bărbat de 33 de ani, din municipiul Suceava, care avea asupra sa un pistol cu gaze, din categoria celor neletale, însă supus autorizării, prevăzut cu  încărcător, dar fără muniție.

La audiere,  bărbatul a declarat că a achiziționat arma pe data de 25 februarie 2018, din Bazarul Rădăuți, de la o persoană necunoscută. Bărbatul a mai declarat că nu știa că arma este supusă autorizării.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu este autorizat pentru deținerea, portul  și  folosirea de arme și muniții, iar pistolul  cu gaze nu era înregistrat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „nerespectarea regimului armelor și munițiilor”, ce va fi soluționat procedural.