COVID-19 (Fălticeni, 20.01.2022): 266 cazuri active, 6,07 incidenţa / 40 cazuri confirmate în 24 ore şi 7 persoane vindecate / 34 adulţi şi 3 copii internaţi / 23 locuri libere pentru adulţi şi 3 locuri pentru copii.

Trupa Iris concertează miercuri la Universitatea din Suceava

Casa de Cultură a Studenţilor din Suceava (CCS), aflată în coordonarea Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava,organizează miercuri, 7 martie, de la ora 19.00, în Auditoriumul USV „Joseph Schmidt”, un concert al trupei Iris (Cristi Minculescu, Valter Popa și Boro), naționala de rock a României.

Potrivit organizatorilor, după o pauză de peste cinci ani, Iris revine cu Manifesto, piesă cu un puternic mesaj social.

Single-ul este produs de EpiQ, iar videoclipul, regizat de Alex Ceaușu, redă în imagini problemele actuale, atât din țară, cât și de peste hotare.

Manifest peste un melanj de clasic și nou, un sound inedit pentru Iris și o producție îndrăzneață ce nu poartă „eticheta” copleșitoare a unui gen anume.Manifest este un cântec actual, cu versuri autentice, încărcate de înțelesuri și emoții.

„Melodia este manifestul fiecăruia dintre noi. Tocmai de aceea ne dorim mult ca mesajul ei să motiveze cât mai multe suflete, pentru că, așa cum și noi ne-am regăsit în povestea acestei piese, cu siguranță așa se vor regăsi milioane de români care sunt în linia întâi și care, în ciuda tuturor greutăților de tot felul, reușesc încă să vadă frumusețea vieții în lucrurile mărunte, de zi cu zi”, transmit cei de la Iris.

Prețul unui bilet este de 20 de lei, iar studenții au acces gratuit pe bază de invitații procurate de la sediul Casei de Cultură a Studenților, str. Zorilor nr.6, lângă Auto Albina sau la telefon 0752 092 606.