LIGA 3: ȘOMUZ FĂLTICENI - CSM PAȘCANI (30 aprilie /ora 17.00) VEZI LIVE !
22 mai 2022

Fetița resuscitată după incendiul din Salcea a murit

Sfârșit tragic pentru unul dintre cei 2 copii, victime ale incendiului care a avut loc în după-amiaza zilei de marți, 22 ianuarie, în localitatea Salcea.

Fetița de 1 an și 2 luni, resuscitată de salvatori, a murit ulterior, în timp ce era transferată la Spitalul „Sf. Maria” din Iași.

Copila suferise arsuri pe aproape 70% din suprafața corpului.

„Împreună cu mama lor, care suferise un atac de panică, copilașii au fost transportați de urgență la UPU Suceava. De acolo, micuța Adriana, însoțită de mama ei, a plecat cu ambulanța SMURD-TIM spre Spitalul „Sf. Maria” din Iași.
Nu au reușit să parcurgă foarte mult din drum… Micuța a intrat iar în stop cardio-respirator, iar echipajul a reînceput manevrele de resuscitare. Cu o mamă în stare de șoc, ambulanța s-a întors la spital, la Suceava. Pe salvatori, nu i-au lăsat inima să-i spună mamei, care era și însărcinată, că inimioara îngerașului refuza cu încăpățânare să mai pornească… Și au resuscitat încontinuu… 2 ore… Abia când au ajuns în UPU, un medic i-a spus mămicii, cu grijă, că nu se mai poate face nimic pentru Adriana…”, a relatat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, slt. Alin Găleată, într-un mesaj cutremurător postat pe pagina sa de socializare.

Citiți postarea sublocotenentului Alin Găleată