LIGA 3: ȘOMUZ FĂLTICENI - CSM PAȘCANI (30 aprilie /ora 17.00) VEZI LIVE !
20 august 2022

Victorie muncită pentru Șomuz Fălticeni la Pașcani. Punctaj maxim după primele trei etape

Echipa locală de fotbal confirmă forma bună din startul sezonului.

ACS Șomuz Fălticeni a obținut a treia victorie consecutivă în campionat. Sâmbătă, 26 septembrie, fălticenenii s-au impus cu 2-0 pe terenul echipei CSM Pașcani.

Gazdele, aflate la meciul de debut în actualul sezon,  au încercat, fără succes, să încurce Șomuzul.

Jucătorii pregătiți de Daniel Stoica au controlat jocul, însă au avut de înfruntat și vremea potrivnică. A plouat pe toată durata desfășurării jocului, în reprize torențiale, iar finalul partidei a băgat în beznă cele două echipe.

Golurile Fălticeniului au fost marcate în rezpriza secundă, de jucătorii introduși imediat după pauză. Mai întâi căpitanul Eduard Julei a pasat decisiv pentru camerunezul Franck Tchassem, care a deschis scorul. Tchassem a fost apoi omul cu pasa decisivă pentru golul marcat de Vasile Padovei.

După această victorie, Șomuz împarte podiumul alături de alte două echipe care au acumulat punctaj maxim: Știința Miroslava și Hușana Huși. Fălticenenii nu au primit gol în cele patru jocuri oficiale din noul sezon (3 în campionat și unul în Cupa României).

GALERIE FOTO

CSM Pașcani – Șomuz Fălticeni 0-2 (0-0)

Marcatori: Franck Tchassen (56), Vasile Padovei (82)

CSM Pașcani: Corduneanu A. – Agache L., Ferariu C., Apostol L., Huțanu I., Văcaru B. (cpt), Mercaș E., Corjan Ș., Kalada J., Ignea T., Njopgamg P. Rezerve: Popa I., Todiresei T, Ursuleasa E., Mseku M., Lupu M., Bălău F., Amariei R., Pieptănaru R., Ilioaia G. Antrenor: Ivan Marian.

Șomuz: Chindriș C. – Chiseliță Fl., Forisz B., Dohotariu I., Njindja W., Micloș A. (Robciuc F.), Păiuș D. (46 Padovei V.), Afalna C., Julei E. (cpt.), Tutuță C., Zapata A. (46 Tchassen F.). Rezerve neutilizate: Pascal A., Ailenei F., Bady F., Covasan I., Ciotu G., Toader D. Antrenor: Daniel Stoica.

Arbitri: A: Popa Silviu Gabriel (Vaslui), A1: Popovici Valentin (Botoşani), A2: Turcanu Ionut (Coţuşca – Botoşani)

Observatori: Botezatu Nicolae (Piatra Neamţ), Pop Ion Gabriel Flaviu (Bacău)

La sfârșitul săptămânii viitoare este programat derbiul județului, între Șomuz și Foresta. Meciul se va disputa pe Stadionul “Consantin Jamaischi” din Fălticeni, sâmbătă, 3 octombrie, de la ora 15.00. Sunt șanse mari ca cele două echipe să se întâlnească și în turul 3 al Cupei României, pe data de 7 octombrie, tot la Fălticeni.

Video – golurile partidei de la Pașcani

Declarații după victoria de la Pașcani

“Știam că ne așteaptă o deplasare dificilă la Pașcani. Staff-ul tehnic și echipa și-au făcut jocul în această seară, în ciuda unui teren foarte dificil pentru ambele echipe. Suntem bucuroși că am câștigat acest meci. Avem următoarea etapă meci cu Foresta Suceava, meci pe care dorim să-l fructificăm, să luăm toate cele 3 puncte. Felicit jucătorii și staff-ul tehnic pentru rezultatele din această perioadă și sper să avem un parcurs bun și în continuare”, a declarat, la finalul partidei, directorul sportiv Iulian Darabă.

“Un rezultat bun, un rezultat care mă face să fiu bucuros, dar jocul încă lasă de dorit. Am avut un meci greu, am întâlnit o echipă care va ceda foarte greu puncte pe teren propriu. A fost o vreme capricioasă, un teren greu, o echipă greu de înfruntat. Zic că cele trei puncte sunt cele mai importante în momentul acesta. Sunt bucuros deoarece avem patru meciuri oficiale fără gol primi,  și sper să menținem acest ritm și în continuare. Urmează jocul cu Foresta, un duel frumos, în care se întâlnesc două echipe din județul Suceava, două echipe care au aceleași ambiții, și sper ca cel mai bun să câștige”, a declarat antrenorul Daniel Stoica.   

1 thought on “Victorie muncită pentru Șomuz Fălticeni la Pașcani. Punctaj maxim după primele trei etape

Comments are closed.