LIGA 3: ȘOMUZ FĂLTICENI - CSM PAȘCANI (30 aprilie /ora 17.00) VEZI LIVE !
19 mai 2022

Astăzi de dispută derbiul dintre Șomuz Fălticeni și Suceava în Liga 3

Sâmbătă, 3 octombrie, de la ora 15.00, sunt programate meciurile etapei a 4-a în Liga a 3-a.

Pentru prima dată de la debutul sezonului, vom avea parte de o etapă completă. Toate cele zece echipe din Seria 1 au loturile valide, inclusiv Bucovina Rădăuți.

Cel mai interesant meci al rundei se va juca pe Stadionul “Constantin Jamaischi” din Fălticeni. Șomuz Fălticeni primește vizita echipei din Suceava. Ambele echipe au ca obiectiv clasarea pe cele două locuri care asigură participarea la barajul pentru promovarea în Liga 2.

Atât Șomuz cât și Suceava vor toate cele 3 puncte puse astăzi în joc. Fălticenenii sunt neânvinși și nu au primit gol în cele patru partide pe care le-au disputat în campionat și Cupa României, în timp ce sucevenii au acumulat doar 3 puncte și au un meci mai puțin disputat.

Suceava vine la Fălticeni fără antrenorul principal, fostul mare fotbalist Dorin Goian. Acesta afost testat pozitiv cu noul coronavirus și a intrat în izolare.

Partida va fi condusă de o brigadă de arbitri formată din: A: Amorăriței Mihai (Câmpina), A1: Brînză Iulian Cătălin (Botoşani), A2: Dumitrache Stefan (Palanca – Prahova). Observatori sunt sucevenii Gheorghe Constantin şi Daicu Aurel.

În continuare se menține restricția organizării meciurilor de fotbal cu spectatori, însă microbiștii din Fălticeni și Suceava pot urmări transmisia live, pe internet, asigurată de siteul sportsv.ro

Cele două echipe se vor întâlni și în turul 3 al Cupei României, miercuri, 7 octombrie, de la ora 14.30, tot la Fălticeni.

Programul etapei a 4-a:

ŞOMUZ FĂLTICENI – SUCEAVA

DANTE BOTOŞANI – CEAHLĂUL PIATRA NEAMŢ

BUCOVINA RĂDĂUŢI – ŞTIINŢA MIROSLAVA

HUŞANA HUŞI – CSM PAŞCANI

BRADU BORCA – SPORTING VASLUI