Home urban Premiera filmului documentar “1989. Jurnalul unei revoluții”

Premiera filmului documentar “1989. Jurnalul unei revoluții”

by A.S.
0 comment

16 decembrie este una dintre zilele scrise cu sânge în istoria României, pentru că în urmă cu 31 de ani începea Revoluția care ne-a oferit darul democrației.
Cu această ocazie, astăzi la ora 20.00, la Teatrul Național București I.L.Caragiale va avea loc Premiera filmului documentar „1989. Jurnalul unei revoluții”, în regia lui Carmen Lidia Vidu. Filmul va fi transmis online pe canalele media (YouTube, Facebook și website) ale Teatrului Național, iar sâmbătă, 19 decembrie, de la ora 23:00, va avea loc premiera tv la Digi 24.
Conform informațiilor oferite de TNB, evenimentul este un hibrid cultural adaptat vremurilor pe care le trăim. Proiectul este realizat din elemente de film, teatru, platou de televiziune, videomapping, filmare aeriană. Pe lângă mărturiile actorilor Ion Caramitru, Oana Pellea, Daniel Badale și Florentina Țilea, proiectul propune interviuri despre Securitate, Procesul Ceaușeștilor, Revoluție, Teroriști realizate cu Germina Nagâț, Dan Voinea, Dennis Deletant, Andrei Ursu, Lavinia Betea.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705