Home ACTUALITATE Pompierii suceveni au intervenit pentru stingerea a opt incendii în 24 de ore

Pompierii suceveni au intervenit pentru stingerea a opt incendii în 24 de ore

by A.S.
0 comment

În 24 de ore, pompierii militari suceveni au intervenit pentru localizarea și lichidarea a 8 incendii, ne-a informat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava.

Șapte dintre incendii au izbucnit din cauza coșurilor de fum necurățate de funingine și au pus în pericol gospodării din localitățile Liteni, Izvoarele Sucevei, Teșna, Mănăstirea Humorului, Botoșana, Arbore și Vășcăuți.

Pe lângă intervențiile la coșurile de fum, pompierii militari au acționat și pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit aseară (în jurul orei 18:20) la o stână, din localitatea Vornicenii Mari, comuna Moara. Aici, au ars construcțiile din lemn, pe o suprafață de aproximativ 10 mp, și bunurile din interiorul acestora (obiecte de mobilier și de uz casnic). Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Incendiile nu s-au soldat cu victime omenești și nici cu pagube materiale însemnate.

***

Actualizare

Un nou incendiu s-a produs duminică, în cursul serii, într-un apartament din municipiul Suceava.

Trei persoane se aflau în tinterior, în momentul izbucnirii incendiului. Un bărbat, în vârstă de 85 de ani, și o femeie, în vârstă de de 43 de ani, s-au autoevacuat. O altă femeie, în vârstă de 75 de ani, a fost salvata de către pompieri. Nu a fost necesară evacuarea altor persoane din bloc. Cauza probabilă de izbucnire a focului este de natură electrică (scurtcircuit produs la un conductor electric defect).

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705