Home info sport Nume noi la antrenamentele Șomuzului: Adrian Tănăsoiu, de la CS Pandurii Târgu Jiu, și americanul Jean Marie Ntoume

Nume noi la antrenamentele Șomuzului: Adrian Tănăsoiu, de la CS Pandurii Târgu Jiu, și americanul Jean Marie Ntoume

by A.S.
0 comment

Conducerea ACS Șomuz Fălticeni a anunțat un nou transfer, pentru partea a doua a sezonului 2020-2021.

Este vorba despre mijlocașul Adrian Constantin Tănăsoiu, un jucător în vârstă de 23 de ani, care în ultimele trei sezoane a evoluat în Liga a 2-a, la CS Pangurii Târgu Jiu. Acesta vine la Fălticeni sub formă de împumut, până la finalul actualei ediții de campionat.

Adrian Tănăsoiu va intra în programul de pregătire al echipei începând de joi, 28 ianuarie. Cel mai probabil el va fi folosit de antrenorul Daniel Stoica în jocul de pregătire pe care Șomuz îl va susține în compania echipei LPS Suceava (pe terenul sintetic din Suceava – de la ora 15.00).

Un alt jucător, aflat în probe la echipa din Fălticeni, este Jean Marie Ntoume, un camerunez cu naționalitate americană, în vârstă de 29 de ani. Ntoume a evoluat la echipe din SUA și Canada, iar în România a venit în vara anului 2019, fiind legitimat de Sporting Roșiori (echipă clasată pe locul 3 în Liga 3 / Seria 6-a).

Directorul sportiv al clubului Șomuz Fălticeni, profesorul Iulian Darabă, ne-a informat că în următoarele zile vor sosi în probe mai mulți jucători.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705