LIGA 3: ȘOMUZ FĂLTICENI - CSM PAȘCANI (30 aprilie /ora 17.00) VEZI LIVE !
14 august 2022

Şomuz Fălticeni are programate alte două jocuri de pregătire cu LPS Suceava şi Bucovina Rădăuţi. Echipa s-a despărţit de mijlocaşul Cătălin Tutuţa

Şomuz Fălticeni se află deja în a doua săptămână de pregătire.

 Echipa s-a despărţit, în cursul zilei de marţi, 26 ianuarie, de mijlocaşul Cătălin Marius Tutuţa, ne-a informat directorul sportiv, Iulian Darabă.

Acesta a precizat că a fost alegerea jucătorului, care doreşte să evolueze la o echipă mai aproape de casă. Cel mai probabil acesta va juca în returul Ligiia a 3-a la Progresul Şomcuţa Mare, în Seria a 10-a.

Cătălin Tutuţa a evoluat pentru Şomuz Fălticeni în 11 meciuri oficiale: 9 în campionat şi 2 în Cupa României, marcând două goluri (cu Foresta, în Cupa României, şi cu Bradu Borca în ultimul joc din campionat).

În următoarele zile, la şedinţele de pregătire ale Şomuzului sunt aşteptaţi mai mulţi jucători care ar putea să evolueze în retur la Fălticeni.

În programul de pregătire al acestei săptămâni sunt stabilite şi două jocuri amicale: cu LPS Suceava (joi, 28 ianuarie, ora 15.00) şi Bucovina Rădăuţi (sâmbătă, 30 ianuarie).

Profesorul Iulian Darabă a precizat că au fost stabilite datele de disputare pentru alte două jocuri de pregătire: pe 10 februarie cu Oţelul Galaţi, iar la începutul lunii martie cu Foresta Suceava (3 martie).