Home info sport Victorie pentru Șomuz Fălticeni în jocul de pregătire cu LPS Suceava

Victorie pentru Șomuz Fălticeni în jocul de pregătire cu LPS Suceava

by A.S.
0 comment

În cadrul programului de pregătire din această săptămână, Șomuz Fălticeni a disputat un joc amical în compania uneia dintre echipele de juniori ale LPS Suceava.

Jocul a avut loc în această după-amiază, pe terenul sintetic al celor de la LPS.

Antrenorul Daniel Stoica a început jocul în formula: Chindriș – Chisăliță, Toukam, Dohotariu, Njindja, Netbai, Robciuc, Zamă, Padovei, și cei doi mijlocași care s-au alăturat echipei în cursul zilei de miercuri – Tănăsoiu și Ntoume.

În repriza a doua au mai intrat: Pascal, Polifron, Vartolomeu, Julei, Tchassem, Cazacu, Forizs și fălticeneanul Petruț Pașcu (un junior în vârstă de 15 ani).

Unicul gol al meciului a fost marcat de Eduard Julei. Prestația Șomuzului nu s-a ridicat însă la nivelul așteptărilor, nici în acest joc de pregătire. Antrenorul Daniel Stoica este însă încrezător că în următoarele săptămâni, pe măsură ce se va stabili lotul de jucători, jocul echipei va arăta cu totul altfel.

Până atunci, Șomuz are programat un nou joc de pregătire în cursul zilei de sâmbătă, 30 ianuarie, de la ora 11.00, pe terenul echipei Bucovina Rădăuți.

În primele două jocuri de pregătire, Șomuz a întâlnit două echipe de Liga a 2-a: 2-6 cu FK Csikszereda și 2-3 cu Aerostar Bacău.

Foto – Daniel Chidoveț / gazetasv.ro

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705