Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

G4Media: Anchetatorii, despre incendiul de la Spitalul Matei Balș: Este posibil să fi fost două explozii ale unor tuburi de oxigen, ulterior izbucnirii incendiului/ Există camere de supraveghere și au fost ridicate/ Există posibilitatea să audiem și pacienți

Actualizare: Numărul persoanelor care și-au pierdut viața a urcat la cinci. A fost găsit un al patrulea trup carbonizat.

Un incendiu puternic a izbucnit în această dimineaţă la Institutul „Matei Balș” din Capitală. Pompierii au ajuns la faţa locului la ora 5.13, la scurt timp după anunţarea incendiului.

102 pacienți cu COVID-19 au fost evacuați.

Patru persoane şi-au pierdut viaţa, trupurile a trei dintre acestea au fost găsite carbonizate după ce a fost lichidat incendiul.

Este a doua tragedie care se produce într-un spital din România după incendiul de la secția ATI a Spitalului Județean de Urgență din Piatra Neamț.

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: