Home fotografie Mutare în conducerea echipei Șomuz Fălticeni. Alexandru Ursu este noul președinte executiv al clubului. Un jucător portughez a semnat cu echipa din Fălticeni

Mutare în conducerea echipei Șomuz Fălticeni. Alexandru Ursu este noul președinte executiv al clubului. Un jucător portughez a semnat cu echipa din Fălticeni

by A.S.
0 comment

Alexandru Ursu, o persoană care vine din domeniul fotbalului, agent de jucători de fotbal, a semnat un contract de colaborare cu clubul Șomuz Fălticeni.

El va ocupa funcția de președinte executiv al clubului fălticenean. Înțelegerea a fost semnată în cursul zilei de sâmbătă, 30 ianuarie 2021, în prezența președintelui clubului, Cătălin Ungureanu, și a directorului sportiv Iulian Darabă.

“Începând de astazi (sâmbătă, 30 ianuarie – n.r.),  s-a alăturat în conducerea clubului nostru domnul Alexandru Ursu, în calitate de presedinte executiv. Îi urăm bun venit! Cu siguranță, împreună, în acest retur de campionat, vom face o figură frumoasă  și ne dorim să ne îndeplinim obiectivul propus la începutul sezonului. În următoarea săptămână mai așteaptăm 4-5 jucători care se vor alătura echipei “, ne-a informat managerul sportiv al clubului Șomuz Fălticeni, profesorul Iulian Darabă.

„Vă mulțumesc pentru oportunitatea de a face parte din acest club. Îmi doresc să ajut la îndeplinirea obiectivului propus și sunt bucuros că am găsit la Fălticeni oameni extraordinari și dornici de a face performață pe plan fotbalistic. Am avut o întâlnire și cu domnul primar Cătălin Coman, care m-a asigurat de tot sprijinul și susținerea în acest proiect. Țin să-i mulțumesc pe această cale pentru încredere acordată”, ne-a declarat Alexandru Ursu, noul director executiv al clubului Șomuz Fălticeni.

Odată cu semnarea contractului de către noul președinte executiv, Șomuz Fălticeni a semnat și transferul unui jucător de naționalitate portugheză, care va evolua la Fălticeni în returul actualei ediții de campionat. Prin intermediul noului președinte executiv, în următoarele zile vor sosi la Fălticeni, și vor semna contract cu Șomuz,  încă doi jucatori străini.

Cunha Camara Sandro Munir a fost adus la Falticeni de noul președinte executiv.

Sandro are 20 de ani, este născut în Guineea Bissau, joacă pe postul de atacant, și a făcut parte din lotul U19 al celor de Sporting Lisabona (2018/19). A jucat și pentru Rio Maior (2019/20).

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705