COVID-19 (Fălticeni, 20.01.2022): 266 cazuri active, 6,07 incidenţa / 40 cazuri confirmate în 24 ore şi 7 persoane vindecate / 34 adulţi şi 3 copii internaţi / 23 locuri libere pentru adulţi şi 3 locuri pentru copii.

Fălticeniul scapă de restricţiile scenariului epidemiologic galben. Nu se schimbă nimic în funcționarea școlilor

Rata de infectare cu noul coronaviru, în rândul populaţiei din municipiul Fălticeni, a scăzut în ultimele zile sub 1,50 la mia de locuitori.

În acestă situaţie, pentru că au trecut cele 14 zile de la ultima hotărâre prin care se menţineau restricţiile specifice scenariului galben, astăzi Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Suceava a hotărât căsisteze aplicabilitatea măsurilor impuse pe data de 10 februarie 2021.

Mai multe detalii în Cronica de Fălticeni

Important de reţinut!

Revenirea în scenariul verde a municipiului Fălticeni nu înseamnă momentan şi ridicarea restricţiilor în ceea ce priveşte funcţionarea şcolilor.

Toți elevii se vor întoarce la școală doar atunci când incidența cumulată din ultimele 14 zile a cazurilor din localitate este mai mică sau egală cu 1/1000 de locuitori.

Până atunci, școala continuă cu prezența fizică în unitățile de învățământ a tuturor preșcolarilor și elevilor din învățământul primar, a elevilor din clasele a VIII -a și a XII-a, a XIII-a, și a celor din anii terminali din învățământul profesional și postliceal și participarea zilnică, în sistem on line a elevilor din celelalte clase/ani de studiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.