COVID-19 (Fălticeni, 20.01.2022): 266 cazuri active, 6,07 incidenţa / 40 cazuri confirmate în 24 ore şi 7 persoane vindecate / 34 adulţi şi 3 copii internaţi / 23 locuri libere pentru adulţi şi 3 locuri pentru copii.

Candidații recrutați la Suceava pentru admiterea la SMSJ Fălticeni vor susține proba scrisă la Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară Suceava

Proba scrisă de verificarea cunoştinţelor a candidaţilor promovați la proba de evaluare a performanței fizice va începe sâmbătă, 27 martie 2021, la ora 09.00.

Candidații susțin examenul în locațiile stabilite de inspectoratele județene de jandarmi la care au fost recrutați.

Vezi planificarea candidaților pentru susținerea probei scrise, potrivit anunțului oficial postat pe site-ul jandarmeriasuceava.ro

La nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava pentru examenul de admitere la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi Fălticeni – sesiunea februarie-aprilie 2021, candidații se vor prezenta începând cu ora 08:30 la sediul Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară Suceava de pe str. Dimitrie Cantemir nr. 5, municipiul Suceava.

Candidații vor avea asupra lor cartea de identitate valabilă şi ustensile de scris cu cerneală/pastă albastră.

Nu este permis accesul în sala de concurs cu telefoane/orice mijloace de comunicare sau orice alte mijloace de calcul. Este interzisă folosirea altor culori pentru scris în afara celei albastre și a stilourilor/pixurilor cu gumă de șters cerneala care conține bisulfit de sodiu (de tip frixion „SCRIE-ȘTERGE”), se arată în anunțul postat pe site-ul jandarmeriasuceava.ro.

Candidaţii care nu se prezintă la proba scrisă de verificarea cunoştinţelor vor fi declaraţi „neprezentat”, iar procesul de recrutare se termină pentru aceştia.

Candidații vor avea asupra lor declaraţia pe propria răspundere SARS-CoV-2, conform modelului de prezentat pe site-ul precizat.

Candidații sunt rugați să respecte regulile în vigoare stabilite la nivel național în vederea prevenirii răspândirii infecțiilor respiratorii cauzate de COVID-19 (distanțare fizică, portul măștii de protecție, igienizarea mâinilor pentru eliminarea riscului de contaminare). Detalii suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0230.522.998 interior 24535 sau la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *