COVID-19 (Fălticeni, 20.01.2022): 266 cazuri active, 6,07 incidenţa / 40 cazuri confirmate în 24 ore şi 7 persoane vindecate / 34 adulţi şi 3 copii internaţi / 23 locuri libere pentru adulţi şi 3 locuri pentru copii.

Fetele de la CSS Nicu Gane Fălticeni au părăsit Cupa României după o înfrângere usturătoare

Miercuri, 28 aprilie, s-au disputat partidele din optimile de finală ale Cupei României la fotbal feminin, fază în care au ajuns 12 echipe din Liga 1, două din Liga 2 și două formații din Liga 3.

Din păcate, fetele de la CSS Nicu Gane Fălticeni au părăsit competiția după o înfrângere usturătoare, 0-9 în compania colegei de serie Vulpițele Galbene Roman (Liga 2). Meciul s-a disputa în acastă după-amiază, pe Stadionul comunal din Preutești.

În urma rezultatelor din optimi, merg mai departe în sferturi șapte echipe din primul eșalon (Universitatea Alexandria, Carmen București, Selena ȘN Constanța, Piroș Security Arad, Heniu Prundu Bârgăului, Universitatea Olimpia Cluj și Vasas Femina Odorhei) și o echipă din Liga 2 (Vulpițele Galbene Roman).

Faza sferturilor de finală va avea loc pe 12 mai. Semifinalele se vor disputa pe 2 iunie, iar marea finală este programată pe 6 iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.