Home info sport Pugiliștii clubului Șomuz Fălticeni se pregătesc pentru participarea la Cupa României. Competiția se desfășoară timp de o săptămână la Arad

Pugiliștii clubului Șomuz Fălticeni se pregătesc pentru participarea la Cupa României. Competiția se desfășoară timp de o săptămână la Arad

by A.S.
0 comment

În perioada 11-16 mai 2021, Federația Română de Box organizează, la Arad, “Cupa României la Box Masculin pentru Cadeți”.

Se anunță o participare numeroasă și valoroasă, Concursul reprezintă un criteriu de selecție pentru formarea lotului național de cadeți, în perspectiva participării la Campionatul European.

Se va concura la 20 de categorii de greutate, în conformitate cu Regulamentul A.I.B.A. Timpul de luptă va fi de 3 reprize a cate 1 minut și jumătate, cu 1 minut de pauză între reprize. Se va boxa cu casca de protectie.

În ring vor urca și patru dintre cei mai în formă pugiliști de la ACS Șomuz Fălticeni, pregătiți de maestrul emerit al sportului Vasile Nistor.

Este vorba despre: Sebastian Boambă (Fălticeni) – categoria 54 kg., Iulian Ciprian Buletică (Fălticeni) – categoria 48 kg., Liviu Ciobanu (Fălticeni) – categoria 46 kg., Sergiu Străjeriu (Baia) – categoria 41,5 kg.

Antrenorul Vasile Nistor ne-a declarat că este prima competiție oficială pentru elevii săi, dată fiind situația generată de criza medicală. A fost o perioadă grea și pentru pugiliști, care, în care lipsa competițiilor, au fost nevoiți să se antreneze pe cont propriu.

Chiar și așa, dorința de afirmare este mare. Antrenorul Vasile Nistor este încrezător că sportivii care vor face deplasarea la Arad pot obține rezultate bune.

Prezența la Arad a delegației secției de box ACS Șomuz Fălticeni este posibilă datorită sprijinului financiar al unor sponsori inimoși: Ionel Lupașcu (din Anglia), Royal Casino Fălticeni (Ionuț Zamă), Pharmaplus (Eugen Slutu), VSI Express (Valentin Vasilache), Alma Clinic (Alexandru Mitocaru).

Competiția se va desfăşura în condiții speciale.Participanții trebuie să respecte prevederile Ordinului Comun emis de Ministerul Tineretului și Sportului și Ministerul Sănătății pentru desfășurarea competițiilor sportive, respectând măsurile de prevenție și combatere a infecției cu virusul Covid-19.

Foto – Alex Săvescu

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705