LIGA 3: ȘOMUZ FĂLTICENI - CSM PAȘCANI (30 aprilie /ora 17.00) VEZI LIVE !
19 august 2022

Box cadeți: Fălticeneanul Iulian Buletică s-a calificat în finala Cupei României

Tânărul pugilist Iulian Ciprian Buletică este foarte aproape de un rezultat deosebit la prima sa participare într-o competiție oficială la nivel național.

Sportivul, pregătit la ACS Șomuz Fălticeni de maestrul emerit al sportului Vasile Nistor, s-a calificat în finala Cupei României – Cadeți, la categoria 48 de kilograme.

În această după-amiază, Iulian Ciprian Buletică l-a învins, înainte de limită, în repriza a treia, pe Burleac Alexandru Adrian, din Harghita.

În finala pentru primul loc în Cupa României, Buletică îl va întâlni sâmbătă, după ora 11.00, pe Mario Claudiu Gheraliu de la Dinamo București.

Dacă Iulian Buletică poate schimba medalia de argint cu cea de aur, colegul său, Sebastian Constantin Boambă a rămas cu medalia de bronz. În semifinala de astăzi, la Categoria 54 kg., Sebastian a boxat bine împotriva lui Gabriel Simion, de la Felix Botoșani, dar adversarul său a fost mai activ pe finalul ultimei reprize,

Antrenorul Vasile Nistor s-a declarat mulțumit de prestațiile celor doi sportivi pe care îi pregătește pentru performanță.

Cele două medalii aduse în palmaresul ACS Șomuz Fălticeni, poate una mai strălucitoare după finala de sâmbătă, sunt foarte importante pentru moralul pugiliștilor din Fălticeni.

Iulian Ciprian Buletică – Foto Alex Săvescu
Sebastian Constantin Boambă – Foto Alex Săvescu