Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

Delegația secției de box ACS Șomuz Fălticeni se întoarce acasă cu două medalii cucerite la Cupa României la Box pentru Cadeți.

După medalia de bronz câștigată de Sebastian Constantin Boambă, la Categoria 54 kg, astăzi a venit și confirmarea medaliei de argint, care a intrat în posesia lui Iulian Ciprian Buletică, la Categoria 48 kg.

Susținut din colțul roșu de antrenorul său, maestrul emerit al sportului Vasile Nistor, în finala disputată sâmbătă, 15 mai, în jurul orei 12.40, Iulian Buletică a fost învins de Mario Claudiu Gheraliu (Dinamo București).

Felicitări celor doi sportivi medaliați, antrenorului Vasile Nistor și celorlalți doi sportivi din echipa care a făcut deplasarea la Arad.

Prezența secției de box ACS Șomuz Fălticeni la Cupa României a fost posibilă datorită sprijinului financiar al sponsorilor: Ionel Lupașcu (din Anglia), Royal Casino Fălticeni (Ionuț Zamă), Pharmaplus (Eugen Slutu), VSI Express (Valentin Vasilache), Alma Clinic (Alexandru Mitocaru).

About Author

ByB.P.