Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

La sfârșitul săptămânii recent încheiate, secția de tenis de câmp ACS Nada Florilor Fălticeni a fost reprezentată de sportivii săi la turnee Tenis 10, organizate în țară de Federația Română de Tenis.  

La Cluj, Elena Tanase (8 ani), a concurat la o categorie superioară și a obținut locul doi la nivelul Portocaliu, având adversari doar băieți.

La Tecuci, Bianca Sosoi s-a clasat pe primul loc la nivelul Roșu, iar Christian Samachişa a câștigat concursul la nivelul Portocaliu.

La Onești, David Radion s-a clasat pe locul 3 la nivelul verde, în urma unei evoluții bune.

La Suceava, în “Cupa Monitorul”, Categoria U12, podiumul le-a revenit sportivilor fălticeneni: Aciubotăriței Cristian – Locul 1, Ursache Matei – Locul 2, Andrei Iustin – Locul 3.   

“Ne bucurăm pentru rezultatele sportivilor noștri. Nu este o surpriză, pentru că îi vedem cu câtă ambiție se pregătesc la antrenamente.Le mulțumesc copiilor și părinților pentru efortul depus. Ne pregătim pentru următoarele turnee, la Botoșani și Fălticeni”, ne-a declarat instructorul Marcel Dascălu.   

About Author

ByB.P.