Home info sport Rezultatele sportivilor de la ACS Nada Florilor Fălticeni în turneele de tenis organizate la Cluj, Tecuci, Onești și Suceava

Rezultatele sportivilor de la ACS Nada Florilor Fălticeni în turneele de tenis organizate la Cluj, Tecuci, Onești și Suceava

by A.S.
0 comment

La sfârșitul săptămânii recent încheiate, secția de tenis de câmp ACS Nada Florilor Fălticeni a fost reprezentată de sportivii săi la turnee Tenis 10, organizate în țară de Federația Română de Tenis.  

La Cluj, Elena Tanase (8 ani), a concurat la o categorie superioară și a obținut locul doi la nivelul Portocaliu, având adversari doar băieți.

La Tecuci, Bianca Sosoi s-a clasat pe primul loc la nivelul Roșu, iar Christian Samachişa a câștigat concursul la nivelul Portocaliu.

La Onești, David Radion s-a clasat pe locul 3 la nivelul verde, în urma unei evoluții bune.

La Suceava, în “Cupa Monitorul”, Categoria U12, podiumul le-a revenit sportivilor fălticeneni: Aciubotăriței Cristian – Locul 1, Ursache Matei – Locul 2, Andrei Iustin – Locul 3.   

“Ne bucurăm pentru rezultatele sportivilor noștri. Nu este o surpriză, pentru că îi vedem cu câtă ambiție se pregătesc la antrenamente.Le mulțumesc copiilor și părinților pentru efortul depus. Ne pregătim pentru următoarele turnee, la Botoșani și Fălticeni”, ne-a declarat instructorul Marcel Dascălu.   

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705