Home info sport Colaborarea dintre echipa de fotbal Şomuz Fălticeni şi antrenorul Daniel Stoica s-a încheiat

Colaborarea dintre echipa de fotbal Şomuz Fălticeni şi antrenorul Daniel Stoica s-a încheiat

by A.S.
0 comment

Conducerea ACS Şomuz Fălticeni şi antrenorul Daniel Stoica au ajuns la o înţelegere în privinţa încetării colaborării.

Profesorul Daniel Stoica a preluat echipa din Fălticeni într-un moment dificil al Şomuzului, în returul primului sezon de Liga a 3-a (aprilie 2019), înainte de victoria obţinută pe terenul echipei Oţelul Galaţi.

Tehnicianul a condus echipa în 43 de meciuri, obţinând puncte în jumătate dintre acestea: 15 victorii şi 12 remize.

Pe pagina web a clubului Şomuz Fălticeni a fost publicată o scrisoare de mulţumire adresată de antrenorul foştilor săi colaboratori.

Redăm textul integral publicat pe siteul somuzfalticeni.ro

Nu există drum simplu, lin, fără obstacole, mai ales in fotbal, dar și în viața de zi cu zi.

Oricât ne-am dori, nu putem să fim mereu cei mai buni, mai frumosi, mai simpatici, dar putem fi corecți, cinstiți, demni, puternici.

Nu uitați, au fost victorii, au fost înfrangeri, au fost meciuri frumoase, meciuri urâte, dar toate au fost oneste și muncite.

Au fost doi ani de vis! Doi ani în care, alături de un colectiv minunat, am descoperit că rețeta câștigătoare conține determinare, convingere, pasiune și muncă.

Doi ani în care am reușit să avem momente de neuitat, cu victorii neașteptate dar și cu meciuri mai puțin plăcute.

Doi ani în care am căutat să aducem SOMUZ în zona performanței, pentru a putea depăși acea perioadă marcată de reputația unei echipe la care poți merge să scoți puncte ușor.

Doi ani în care am muncit, am suferit, am luptat, am plâns, am învins! Doi ani care au fost și vor rămâne printre cei mai frumoși ani din cariera mea.

Vreau să-i mulțumesc soției mele și întregii mele familii pentru sprijinul acordat.

Vreau să mulțumesc prietenilor și colegilor din Fălticeni, care mi-au fost aproape, mai ales în momentele grele.

Au fost clipe grele în care nimeni nu mă înțelegea, dar în care voi ați fost mereu acolo, pentru un zâmbet, o îmbrăîțișare, o vorbă bună.

Îți multumesc ,,prezidente” Ungureanu, pentru prietenia ta, pentru profesionalismul tău, pentru respectul tău, pentru înțelegerea și susținerea ta necondiționată! Toate acestea mi-au asigurat un adăpost în vreme de furtună.

Îți mulțumesc Iulian Darabă, pentru momentele frumoase pe care le-am petrecut, pentru caracterul tău frumos și misterios de multe ori. Toate au fost mai mult decât învățăminte.

Vă mulțumesc din suflet: Edu, nea’ Costică, Cristi, oameni care greu mi-a fost dat să mai întâlnesc. Severitate, bunătate, corectitudine, hărnicie, lista poate continua, sunt cuvinte care vă caracterizează…. nu uitati, veți fi mereu în sufletul meu!

Florin Ailenei, respect și mai mult nu cred că mai are rost, un om, un soț, un tată deosebit, îți multumesc!

Țin să-i mulțumesc domnului Primar Coman pentru că mi-a acordat șansa de a antrena echipa orașului pe care îl conduce. Îi urez suces pe mai departe “Fălticeniul se dezvoltă!”.

Vreau să le mulțumesc suporterilor echipei Șomuz, care ne-au ajutat în foarte multe momente. Este rândul meu să vă ofer o porție interminabilă de aplauze.  Pasiunea voastră incredibilă mă face să fiu și mai mândru atunci când știu că am antrenat și eu echipa din Fălticeni.

Fiți alături de echipă, de viitorul antrenor, acordații același respect și același sprijin pe care mi l-ați acordat și mie!

Le mulțumesc jucătorilor mei! Astazi, Șomuz este o echipă frumoasă, insistentă, muncitoare, ambițioasă și organizată. Va mulțumesc băieți! Vă mulțumesc pentru eforturile voastre, pentru munca voastră, pentru devotamentul, sacrificiul și încrederea voastră!

A fost un privilegiu sa vă fiu antrenor și să lupt alături de voi pentru binele acestui club. Sunt fericit că am avut ocazia să vă întâlnesc pe fiecare dintre voi! Ați scris una dintre cele mai frumoase pagini din cariera mea de antrenor.

Acum este momentul în care trebuie să continuați să scrieți și să rescrieți pagini din istoria acestui club!

Vă respect și vă mulțumesc!

Daniel Stoica

Iată şi reacţia clubului ACS Şomuz Fălticeni, transmisă de directorul sportiv prof. Iulian Darabă, în urma deciziei de a se renunţa la serviciile antrenorului Daniel Stoica.

Au trecut trei săptămani de când ultimul fluier a anunțat finalul campionatului. Ne-am dorit mult, am crezut în potențialul nostru și am considerat că putem face o figură frumoasă până la final. N-a fost să fie așa cum ne-am dorit, dar am încercat împreună, jucători, antrenori, conducători, sponsori, susținători și desigur autorități locale, domnul primar Cătălin Coman ne-a fost alături cu tot ce a ținut de dumnealui.

​Împreună am avut momente de neuitat. La început de campionat eram aproape siguri că vom reuși să obținem ceea ce ne-am propus, dar au apărut momentele nefaste care ne-au stopat drumul spre îndeplinirea obiectivelor propuse. Nu e plăcut, poate am dezamăgit, dar fotbalul se joacă pe puncte, aduni sau scazi în funcție de prestația de pe teren și la final punctajul adunat contează.

Am fost o echipă și toți ne asumăm locul ocupat la final de campionat, dar munca fiecăruia trebuie prețuită.
Mulțumim jucătorilor pentru tot efortul depus și dăruirea din timpul meciurilor. Se putea mai bine, dar trebuie acceptat că nu de fiecare dată jocul s-a ridicat la cel mai înalt nivel.

Mulțumim stafului tehnic , oameni cu experiență, dăruiți pentru joc și pentru echipă!

Antrenorul principal, Daniel Stoica, a dus greul, a fost omniprezent la echipă, gata să muncească, să-și aducă aportul la o nouă reușită, să fie motorul care trage după el întreaga echipă, să trăiască fiecare meci la cote maxime, să se bucure la victorie sau să plângă la înfrângere.

Îi mulțumim pentru tot ceea ce a făcut în acești doi ani și suntem conștienți că toate acestea au însemnat o mare absență de lângă familie.

Sponsorilor, cei care au plecat la drum cu noi încă din prima etapă, dar și celor care ni s-au alăturat pe parcurs, le mulțumim.

​Domnului primar, Cătălin Coman, care ne a sprijinit si a fost alături de noi în această ediție de campionat.

Unii își vor continua activitatea la acest club, alții își vor continua activitatea în altă parte.

Discuțiile avute în ultima săptămână au condus și la o serie de schimbări. De comun acord, antrenorul Daniel Stoica va părăsi echipa, reziliindu-și contractul.

De comun acord vom rezilia și contractul cu preparatorul fizic Adi Levischi căruia ii mulțumim pentru tot ceea ce a facut pentru echipa noastră.

După ce vom semna cu un alt antrenor, vom stabili şi staful pentru următoarea ediție de campionat.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705