LIGA 3: ȘOMUZ FĂLTICENI - CSM PAȘCANI (30 aprilie /ora 17.00) VEZI LIVE !
19 august 2022

Apel umanitar în urma incendiului din satul Dolheştii Mici

Apel umanitar preluat din mediul online

facebook.com/ciocirlancameliastefania

Incendiul din Dolhestii Mici a adus mare durere familiilor care au ramas fara case, dar stiu ca oamenii buni mai au si incercari si se vor ridica mai puternici.

Ieri nu am vazut doar foc si tavane cazand, am vazut eroi care s-au aruncat in foc pentru a salva munca de o viata a unor oameni, am vazut oameni care sunt pompieri oriunde ar fi, care alearga disperati pentru o gura de apa printre injuraturile si privirile incruntate ale celor care nu inteleg nimic.

Pompieri, paramedici, angajatii primariei, politisti, prieteni, vecini, toti speriati si cu lacrimi in ochi si intr-o continua cautare sa ajute cumva, oricum.

Eu am vazut ieri eroi!

Si am mai vazut puterea unei comunitati, puterea celor care dupa o zi de munca, au lasat tot, au luat lopeti, topoare, roabe, lanterne si masini si au curatat tot ce a distrus focul.

Cat de usor este sa fim oameni, cat de bine e cand avem grija unii de ceilalti, ce putere fantastica poate sa aiba o mana de oameni care au binele in suflet.

Acesta este momentul în care trebuie să ne unim forțele și să-i ajutăm pentru că putea fi oricare dintre noi în locul lor.

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă
Pompierii Voluntari Cornu Luncii
Dolhestii Mici

RO34 BACX 0000 0015 6914 3000 Beneficiar – LIUȚĂ CIRDEI DUMITRU, C
UNI CREDIT BANK.