Șomuz Fălticeni s-a despărțit de portarul Claudiu Chindriș

În cursul zilei de vineri, 28 mai, ACS Șomuz Fălticeni și Claudiu Chindriș, titularul postului de portar în sezonul recent încheiat, au ajuns la un acord privind rezilierea contractului.

Claudiu Chindriș a venit la echipa din Fălticeni în vara anului 2020 și avea contract cu ACS Șomuz până în vara acestui an, cu posibilitatea prelungirii înțelegerii.

Înainte de sezonul petrecut la Fălticeni, în care a apărat poarta echipei în toate jocurile oficiale (Liga 3 și Cupa României), în unele meciuri purtând și banderola de căpitan, Claudiu a făcut parte din lotul FC Universitatea Craiova 1948, alături de care a obținut promovarea în Liga a 2-a. Între timp oltenii au ajuns în Liga 1.

„De comun acord am reziliat contractul cu Claudiu Chindris. Îi mulțumim pentru aportul adus echipei noastre în acest sezon de Liga a 3-a și îi dorim mult succes pe viitor, în cariera fotbalistică. Este un portar de valoare și cu siguranță din sezonul următor va juca la un nivel superior Ligii a 3. Mulțumim, Claudiu Chindriș!”, ne-a declarat profesorul Iulian Darabă, directorul sportiv al ACS Șomuz Fălticeni.

„A fost o perioadă cu bune și cu rele, cert este că am dat totul, nu a fost antrenanent, meci în care să nu dau 100%! Vreau să-i mulțumesc domnului antrenor Daniel Stoica care a avut încredere în mine în toată periodă aceasta, preparatorului fizic Adrian Levițchi care a fost dispus tot timpul să mă ajute, pentru a mă dezvolta pe partea fizică, lui Florin Ailenei, care a fost antrenor, prieten, frate pentru mine. Antrenorului Alexandru Chirilov, care m-a învățat foarte multe într-o perioadă scurtă de timp, domnului Costel, care m-a ajutat cu pregătirea specifică până la venirea domnului Chirilov. De asemenea, le mulțumesc domnului Eduard Lichtenstein și lui nea Costi, care de fiecare dată ne aduceau zâmbetul pe buze când ajungeam la teren. Nu în ultimului rând, mulțumiri președintelui Cătălin Ungureanu, care este un om foarte corect și se ține de cuvânt! În încheiere, vreau să le mulțumesc și colegilor, lângă care m-am simtit foarte bine! Fiecăruia în parte îi urez mult succes în sezonul ce urmează, acolo unde își vor continua activitatea!”, ne-a transmis Claudiu Chindriș la despărțirea de Șomuz Fălticeni.

Foto: Codrin Anton și Alex Săvescu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *