La Fălticeni s-a desfășurat turneul de tenis „Cupa 1 Iunie”

Primăria Fălticeni și secția de tenis de la ACS Nada Florilor Fălticeni au organizat sâmbătă, 29 mai 2021, o nouă ediție a competiției „Cupa 1 Iunie”.

Evenimentul, aflat în programul manifestărilor locale dedicate Zilei Copilului, s-a desfășurat în Sala de sport „Gabriel Udișteanu” și pe terenul sintetic din cadrul Bazei de agrement „Nada Florilor”.

Au participat 50 de copii, din Suceava, Rădăuți, Roman, Piatra Neamț și Fălticeni.

Copiii au primit, din partea organizatorilor, diplome și medalii, dar și cadouri constând în șepci, tricouri și dulciuri. Festivitățile de premiere au fost oficiate de primarul Cătălin Coman și coordonatorul secției de tenis, Marcel Dascălu.

Toți copiii au fost câștigători, însă trebuie apreciat efortul micilor tensimeni care au muncit pentru a fi cei mai buni în finalele celor patru categorii de concurs:

Roșu starter: Locul 1 – Mitocaru Antonia (Fălticeni), Locul 2 – Tanasă Efremia (Fălticeni), Locul 3 – Ichim George (Rădăuți).

Roșu challenger: Locul 1 – Sosoi Bianca (Fălticeni), Locul 2 – Iordăchioaei Patrick (Fălticeni), Locul 3 – Fedorneac Teodora (Rădăuți).

Portocaliu: Locul 1 – Samachisa Christian, Locul 2 – Mitocaru Daniel, Locul 3 – Pintilii Amalia (toți din Fălticeni).

Verde: Locul 1 – Rotaru Luca, Locul 2 – Benea Emanuel, Locul 3 – Filipciuc Dennis (toți din Fălticeni).

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *