Medalie de argint pentru Eduard Mușet în finala Cupei României la Box

În Sala Sporturilor din Zalău s-au disputat cele 13 finale ale ediției din acest an a Cupei Românei la Box, competiție rezervată juniorilor.

Printre protagoniști galei de astăzi s-a numărat și pugilistul Eduard Petrică Mușet, sportiv legitimat la secția de box ACS „Nada Florilor” din Fălticeni.

După parcursul foarte bun din zilele precedente, Edy a fost nevoit să se recunoască învins în finala Categoriei 66 kilograme, în fața reprezentantului clubului Steaua București, Marin Ionuț Aurelian. Stelistul a început foarte agresiv finala de astăzi, ceea ce la determinat pe Gheorghe Butnaru să întrerupă meciul încă din prima rundă.

Astfel, Eduard Mușet a încheiat competiția pe locul doi, adjudecându-și medalia de argint. Este a doua medalie importantă în competițiile naționale, după argintul obținut în urmă cu doi ani, la cadeți.

Prezența în finală poate fi considerată un cadou pe care sportivul i la făcut lui Gheorghe Butnaru, astăzi când împlinește vârsta de 62 de ani. La mulți ani, Gheorghe Butnaru!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *