Voluntarii Grupului „Aripi în Europa” reiau activitățile pentru copiii din Fălticeni

Grupul Local de Tineret „Aripi în Europa” își reia în totalitate activitatea și organizează, în fiecare sâmbătă, de la ora 12, în localul Școlii Gimnaziale „Mihail Sadoveanu” de pe strada Ion Dragoslav, zile de joacă pentru copiii începând cu vârsta de 5 ani, fără taxe impuse.

De asemenea, pe 1 iunie se va organiza o mare zi de joacă în fața Primăriei Fălticeni unde oricine este bine venit să se joace cu voluntarii.

Pentru Grupul Local de Tineret „Aripi în Europa”din Fălticeni, „Festivalul Luminii” reprezintă o șansă pentru a aduce aminte comunității de existența acestui grup, pentru întărirea legăturii dintre voluntari și fălticeneni și menținerea sentimentului de suflet tânăr.

Recent, voluntarii au organizat o nouă ediție a evenimentului anual „Festivalul luminii”, o ediíe adaptat[ restricíilor impuse de criza medicală prin care trecem în prezent.

„Festivalul luminii” este una dintre cele mai iubite activități ale fălticenenilor, aducând bucurie și inocență în sufletele fiecăruia dintre noi. Persoane de toate vârstele se alătură voluntarilor în aprinderea luminilor și își pun o dorință visând la îndeplinirea ei și amintindu-și de tinerețea plină de speranță”, ne-a informat  Andreea Popa, din partea GLT Aripi în Europa.

Din punct de vedere fizic, activitatea constă în amenajarea unui spațiu din Fălticeni pentru ca toți oamenii care trec pe lângă acel loc să își scrie dorința pe o gulguță și să o aprindă.

Voluntarii, așteptând nerăbdători următoarea activitate a grupului după o îndelungă pauză din cauza restricțiilor, au fost copleșiți de audiența avută și au făcut eforturi pentru a aduce un zâmbet pe chipurile tuturor, ceea ce speră că au și reușit. 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *