Ziua copilului la Fălticeni. Manifestări organizate de Primăria Fălticeni, Voluntarii „Aripi în Europa”, Muzeul „Ion Irimescu”, Asociația Fălticeni Cultural

Marți, 1 iunie 2021, copiii sunt invitați la evenimentele organizate în municipiul Fălticeni.

Principalele locații de petrecere a Zilei copilului sunt: zona pietonală din vecinătatea Primăriei Fălticeni, curtea interioară a Muzeului de Artă „Ion Irimescu” și Sala „Draga Olteanu Matei”.

Startul zilei de joacă va fi dat la ora 10.00, pe platoul din fața sediului administrației locale. Primăria Fălticeni și Grupul local de tineret „Aripi în Europa” vor organiza programul „1,2, 3 … Fuga după ei”: desene pe pavaj, face painting tematic, jocurile copilăriei. Talentul participanților va fi răsplătit cu diplome și dulciuri.

Alte evenimete interesante gândite pentru copiii din Fălticeni vor avea loc la Muzeul de Artă „Ion Irimescu”. Cei mici vor putea desena cu cretă, vor picta și vor face modelaje în lut. În plus, toți copiii pot vizita gratuit colecția Muzeului.

La fel de interesante sunt și propunerile din programul Asociației Fălticeni Cultural, reunite sub genericul „Copilărie și dăruire”. În intervalul orar 14.00 – 21.00, în Sala „Draga Olteanu Matei” sunt programate proiecții de filme pentru copii și adolescenți, un spectacol interactiv al Companiei Andirino din Iași, dar și o expoziție de tablouri cu vânzare în scop caritabil.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *