COVID-19 (Fălticeni, 20.01.2022): 266 cazuri active, 6,07 incidenţa / 40 cazuri confirmate în 24 ore şi 7 persoane vindecate / 34 adulţi şi 3 copii internaţi / 23 locuri libere pentru adulţi şi 3 locuri pentru copii.

A început activitatea comisiei care realizează recepția finală a noului spital din Fălticeni

Joi, 6 mai 2021, a avut loc prima ședință a comisiei de recepție finală a investiției “Noul Spital Municipal Fălticeni”.

Potrivit unei postări în mediul online a managerului Spitalului Municipal Fălticeni, medicul Vlad Morariu, care a condus ședința, au participat reprezentanții instituțiilor ce au emis avize conform legislației în vigoare la începerea lucrărilor respectiv: Inspectoratul de Stat în Construcții, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava, Direcția de Sănătate Publică Suceava, reprezentanți ai Primăriei Fălticeni precum și alți invitați implicați în realizarea acestui proiect (constructori, diriginți de șantier, proiectanți de specialitate).

“Cu toții s-au arătat încântați de modul în care a fost realizat proiectul, de calitatea lucrărilor executate, implementarea normativelor naționale și europene în proiect precum și diversitatea serviciilor medicale care le va oferi acest nou spital.

Vreau să le aduc sincere muțumiri tuturor angajaților din spitalul municipal Fălticeni care au avut încredere în promisiunea mea din prima zi de mandat și care m-au susținut de a lungul timpului în tot acest demers.

Le mulțumesc fălticenenilor pentru răbdarea avută și vreau să-i asigur că am făcut tot ce a fost omenește posibil să finalizăm acest proiect cât de repede a fost posibil.

Construirea unui spital care trebuie să respecte zeci de normative naționale precum și adaptarea continuă a legislației naționale la cea europeană, este infinit mai grea decât construirea unui bloc de locuințe, școli, spații comerciale, etc.

Nu în ultimul rând, vreau să-i mulțumesc camaradului meu în realizarea acestui proiect, primarul municipiului Fălticeni, dl Cătălin Coman!

Din prima zi în care am început această colaborare ne-am stabilit acest obiectiv măreț și am promis că nu ne vom opri indiferent de greutățile pe care le vom întâmpina până nu finalizăm acest proiect mult așteptat de Fălticeneni.

Am avut mereu convingerea că ocuparea unei funcții publice nu este pt a te numi domnul director sau domnul primar ci pentru a realiza obiective importante pentru oamnenii din comunitatea care o reprezinți ce au investit încredere în tine.

Sper ca verificările comisiei de recepție finală să se încheie cât mai curând iar sfârșitul acestei luni să ne prindă în noua clădire”, se arată în mesajul managerului Vlad Morariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.