COVID-19 (Fălticeni, 20.01.2022): 266 cazuri active, 6,07 incidenţa / 40 cazuri confirmate în 24 ore şi 7 persoane vindecate / 34 adulţi şi 3 copii internaţi / 23 locuri libere pentru adulţi şi 3 locuri pentru copii.

De vineri, liber la vaccinarea în centrele de imunizare din toată țara fără programare în platforma oficială

În cadrul unei conferinţe de presă organizată astăzi, coordonatorul naţional al campaniei de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghiță, a anunțat că toate centrele de vaccinare vor fi deschise începând de vineri, 7 mai, și pentru persoanele care nu sunt programate în platformă.

Iată câteva dintre explicaţiile date în timpul conferinţei de presă:

-persoanele de peste 60 de ani se vor prezenta direct la centrele de vaccinare fără programare pe tot parcursul programului, de la 8 dimineața până la orele 20.

– restul persoanelor care doresc să se vaccineze se vor prezenta după ora 14, până la finalul programului, ora 20, fără programare.

-prioritate vor avea persoanele programate prin platformă, care au un loc deja ocupat și trebuie să aibă vaccinul asigurat, însă suplimentar, în funcție de capacitate de vaccinare a centrului, vor fi eliberate bonuri de ordine celor care se prezintă direct la centrul de vaccinare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.