COVID-19 (Fălticeni, 20.01.2022): 266 cazuri active, 6,07 incidenţa / 40 cazuri confirmate în 24 ore şi 7 persoane vindecate / 34 adulţi şi 3 copii internaţi / 23 locuri libere pentru adulţi şi 3 locuri pentru copii.

Doar 10% dintre consumatori și-au schimbat furnizorul de energie electrică. Termenul pentru trecera în piața concurențială este 30 iunie

Potrivit unor declaraţii recente ale ministrului energiei, Virgil Popescu, doar 10% dintre consumatori din România și-au schimbat furnizorul de curent în urma liberalizării pieței de energie electrică.

Termenul pentru a semna un nou contract de furnizare de electricitate, mai avantajos, cu orice furnizor licenṭiat, este data de 30 iunie 2021.

Pentru a putea compara ofertele furnizorilor, consumatorii pot accesa comparatorul de oferte de pe portalul ANRE, precum și cel de pe site-ul Consiliului Concurenței.

Dacă, la sfârșitul perioadei în care se pot decide, consumatorii nu aleg să treacă în piața concurențială, aceștia vor pierde reducerea aplicată până atunci și vor beneficia, în continuare, de serviciul universal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.