Secretarul de stat Raed Arafat vine la sfârşitul săptămânii în judeţul Suceava. Şeful DSU va participa la Caravana vaccinării

Șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), secretarul de stat dr. Raed Arafat, va fi prezent la sfârșitul acestei săptămâni în județul Suceava, pentru a participa la Caravana vaccinării, acţiune menită să încurajeze imunizarea populaţiei din judeţul Suceava.

Sâmbătă, 29 mai, caravana va poposi la Calafindești, iar duminică, 30 mai, în municipiul Câmpulung Moldovenesc.

În ambele zile, programul de vaccinare se va desfăşura între orele 10-16. Persoanele din alte unități administrativ teritoriale din zonele respective vor fi sprijinite de primării pentru deplasarea într-una din cele două localități, se arată într-un anunţa al Instituţiei Prefectului Suceava.

Vor fi disponibile toate cele 4 tipuri de vaccin (Pfizer-BioNTech, Johnson&Johnson, Moderna, AstraZeneca), doritorii putând opta pentru oricare dintre ele, fiind asigurat și rapelul, în cazul vaccinurilor care necesită și această acțiune.

Până marţi, 25 mai a.c., în judeţul Suceava au fost vaccinate împotriva Sars Cov 2 un număr de 78.395 de persoane, din care 63.732 persoane au primit şi a doua doză.

În Fălticeni, în cursul zilei de marţi, 25 mai, au fost vaccinate 73 de persoane, la Centrul de vaccinare deschis în Sala de sport a Şcolii Gimnaziale Al. I. Cuza.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *