COVID-19 (Fălticeni, 20.01.2022): 266 cazuri active, 6,07 incidenţa / 40 cazuri confirmate în 24 ore şi 7 persoane vindecate / 34 adulţi şi 3 copii internaţi / 23 locuri libere pentru adulţi şi 3 locuri pentru copii.

Trei persoane reţinute de poliţiştii suceveni pentru conducere sub influenţa bauturilor alcoolice în perioada Sărbătorilor Pascale

În minivacanța prilejuită de Sărbătorile Pascale și Ziua de 1 Mai, polițiștii suceveni au suplimentat numărul de echipaje rutiere din teren, scopul fiind prevenirea faptelor antisociale dar și creșterea gradului de siguranță rutieră prin prevenirea accidentelor rutiere generate în special de consumul de alcool la volan.

Zilnic, peste 100 de polițiști rutieri și de ordine publică au desfășurat activități pe drumurile naționale dar și județene din interiorul localităților pentru identificarea celor care consumă alcool și se urcă la volan.

Urmare a acestor acțiuni cu efective sporite, pe perioada minivacanței nu s-au înregistrat evenimente rutiere grave.

În schimb, au fost constatate în flagrant peste 25 de infracțiuni rutiere și au fost întocmite 17 dosare penale la regimul rutier pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”.

Față de trei șoferi, polițiștii au dispus și măsura reținerii pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în arestul IPJ Suceava.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *