Un tânăr din Preutești s-a accidentat căzând de pe motoscuter. Polițiștii i-au întocmit dosar pentru două infracțiuni la regimul rutier

O plimbare cu motoscuterul i-a adus mari necazuri unui tânăr din Preutești.

În seara zilei de duminică, 27 iunie, ora 19.30, tânărul, în vârstă de 29 ani, conducea un motoscuter pe D.J.208, pe raza satului Arghira, din direcţia Fălticeni către Dolhasca. Într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a căzut pe carosabil.

În urma accidentului, bărbatul s-a prezentat la Spitalul Municipal Fălticeni unde a primit îngrijiri medicale, fără a rămâne internat. Fiind vorba despre victima unui accident rutier, cadrele mediale au anunțat organele de poliție.

Verificările în baza de date a poliţiei au scos la iveală faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule iar motoscuterul nu este înmatriculat sau înregistrat.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ,,punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *