Home ACTUALITATERegional Doi bărbați arestați preventiv, la solicitarea procurorilor din Fălticeni, pentu violare de domiciliu, acte de violență și viol

Doi bărbați arestați preventiv, la solicitarea procurorilor din Fălticeni, pentu violare de domiciliu, acte de violență și viol

by A.S.
0 comment

Luni, 28 iunie 2021, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni a formulat propunere de arestare preventivă în cazul a doi bărbați, care au fost reţinuți inițial pentru o perioadă de 24 ore.

Cei doi sunt cercetați pentru săvârşirea infracţiunilor de  „violare de domiciliu”, „lovire sau alte violenţe” şi „viol”.

Faptele au fost comise în noaptea de sâmbătă spre duminică, 26/27 iunie.

În jurul orelor 23:00,  cei doi au pătruns fără drept în curtea unei persoane din mediul rural (comuna Baia, potrivit informațiilor apărute în presa județeană) şi au exercitat acte de violenţă asupra a două persoane de sex masculin, una dintre acestea suferind leziuni ce au necesitat pentru vindecare  3-4 zile îngrijiri medicale. În aceleaşi împrejurări, cei doi inculpaţi au exercitat acte de violenţă şi asupra unei persoane de sex feminin, întreţinând, prin constrângere raporturi sexuale.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Fălticeni a admis propunerea şi a dispus arestarea preventivă a celor doi inculpaţi pentru 30 zile.

În comunicatul procurorilor se face precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea unei măsuri preventive  reprezintă   etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.                                          

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705