Grav accident rutier la intrarea în Gura Humorului. A fost activat Planul Roşu de Intervenţie. Şapte victime sunt transportate la spital

Un grav accident rutier s-a produs în această dimineaţă, în jurul orei 08.00, pe raza localităţii Gura Humorului, a anuţat Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă

A avut loc o tamponare în care au fost implicate doua microbuze transport persoane şi un autoturism Accidentul s-a produs la trecerea la nivel cu calea ferată.

A fost activat Planul Roşu de Intervenţie.

Primele informaţii de la faţa locului arată că sunt 15 persoane implicate, toate conştiente şi cooperante.

La faţa locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare, 4 ambulanţe SMURD, 1 ATPVM, şi 2 echipaje Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, locotenentul Alin Găleată, 7 persoane (toate femei) necesită îngrijiri medicale. Toate victimele vor fi transportate la UPU Suceava. Sunt stabile, conştiente şi cooperante.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a anunţat că traficul este oprit pe DN 17, la intrarea în localitatea Gura Humorului dinspre Fălticeni. 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *